Ajankohtaista

 • Paketit kulkevat normaalisti lakosta huolimatta

  07.11.2019 23.38
  Todennäköisesti postipaketitkin kulkevat pienellä viiveellä postin lakon aikana, mutta varmuuden vuoksi Lahjakas siirtyi käyttämään pelkästään Matkahuoltoa postin lakon aikana. Matkahuollon noutopisteitä on runsaasti mm. R-kioskeissa ja K-marketeissa. Valitse sinulle sopivin noutopiste tilauksen yhteydessä. Nyt on hyvä aika ostaa esim. joulukalenterit.
 • - Lahjakas.fi Blogi -
 • Uutiskirjeen alennuskoodilla puoleen hintaan

  05.11.2019 10.38

  Rapatessa roiskuu, tekevälle sattuu ja mitä muita seli-seli -selityksiä näitä nyt onkaan... Olin tyytyväinen kun onnistuin eilen lähettämään uutiskirjeen. Niitähän lähettelen vain neljästi vuodessa eli siinä tahdissa kuin arvelisin innokkaimpien keräilijöiden niistä oikeasti hyötyvän.

  Eilisessä uutiskirjeessä oli taas kivasti puoleen hintaan tavaraa, sekä tosi suosittuja, kuten Schleich -ratsastaja, että sellaisia yksittäiskappaleita, joita ei muuten enää myynnissä ole, kuten viimeiset nukkekodit. Ja alennuskoodikin oli ilmoitettu moneen kertaan. Kaikki hyvin siis?

  No ei suinkaan. Tein kaksi perustavaa laatua olevaa virhettä:
  1. En tehnyt testitilausta
  2. En jäänyt ylitöihin

  Jos olisin välttänyt edes jomman kumman virheistä, oli selvinnyt, että olin onnistunut kämmäämään koodin kanssa. Olin näppäillyt sen väärin kampanja-asetuksiin. Onneksi kiltti asiakas näki vaivan ja ilmoitti asiasta. Nyt tämä kiltti asiakas saa 20 euron arvoisen lahjakortin.

  PS. Jos et ole saanut uutiskirjettä, voit lähettää sähköpostia ja pyytää sen. Samalla pääset osalliseksi alennuskoodista.

 • - Lahjakas.fi Blogi -
 • No, nyt löytyy käsinukkeja!

  11.10.2019 14.52
  Nyt löytyy kymmeniä uusia käsinukkeja! Mieletön valikoima.
 • - Lahjakas.fi Blogi -
 • Uusia tilaajalahjoja

  08.10.2019 00.41
  26 uutta, ilmaista tilaajalahjaa sinulle, joka ostat vähintään 30 tai 150 eurolla. Joitakin tuotteita on vain yksi kappale saatavilla!
 • - Lahjakas.fi Blogi -
 • Hevosaskarteluun täydennystä

  10.09.2019 16.43
  Suositut Breyer hevosaskartelupaketit ovat olleet hetken aikaa vähissä. Nyt niitä löytyy taas koko valikoima. Hevosten maalaaminen ja uudelleenmuotoilu eli kustomointi on kädentaitoja ja taiteellista silmää kehittävä harrastus, jossa saa tehtyä hyvin yksilöllisiä ja kauniita hevosia. Hyvään alkuun harrastuksessa pääsee ostamalla valmiin paketin, jossa on hevonen, maalit, pensselit ja muut tarvikkeet kätevästi kerralla. Valikoimasta löytyy sopivan hintaisia kaverilahjojakin.
 • - Lahjakas.fi Blogi -