RAKENNUSSARJAT

Erittäin laadukas Saksassa valmistettu rakennussarja tekniikasta kiinnostuneille lapsille, nuorille ja aikuisille.

Saksalainen Artur Fischer mullisti jo vuonna 1958 kiinnitysjärjestelmämarkkinat keksimällä Fischer-tulpan. Fischer konserni myy nykyisin päivittäin noin 14 miljoonaa kiinnityselementtiä ympäri maailman. Vuonna 1964 Artur Fischer keksi rakennussarjan, kun halusi itse kehittää joululahjan asiakkailleen. Joululahjaksi tarkoitetusta tuotteesta kehittyi ainutlaatuinen maailmanlaajuisesti menestynyt tuote.

Artur Fischerillä on keksinnöistään noin 1100 patenttia. Tämä näkyy myös rakennussarjan osien rakenteessa. Vastaavia ei löydä muualta. Rakentamisen jälkeen on mukava leikkiä, kun rakennelma pysyy vankan rakenteensa ansiosta hyvin kasassa.

Fischertechnikillä on faniklubi, jossa on maailmanlaajuisesti lähes 40 000 jäsentä. Tuotteita käytetään myös kouluissa ja yliopistoissa opetusmateriaalina. Monen insinöörin ura on alkanut Fischertechnikin rakennussarjojen parissa, jotka kehittävät luovuutta ja loogista ajattelua. Sarja on jaettu ikäsuosituksen ja vaatimustason mukaan neljään osaan: junior, basic +advanced, profi ja computing. Lisäksi tiettyihin tuotteisiin on mahdollista liittää esimerkiksi valoja ja moottori.

Järjestys: