SCHLEICH

Lahjakkaassa on koko Schleich-eläinvalikoima. Schleich lausutaan: shlaih. Käytettävän näkee myös väännöksiä sleissi, slaissi jne.

"Lopultakin eläimiä, jotka eivät kaadu kumoon leikeissä!", sanoi 2-vuotiaamme hymy ensikosketuksella Schleich-eläimiin aikanaan. Eläinleikit tuovat abstraktimmaksi muuttuneeseen maailmaamme käsin kosketeltavaa kolmiulotteisuutta ja konkretiaa. Leikin jälkeen Schleichit nostetaan hyllylle koristamaan ympäristöään. Näin eläinten käsinmaalattu pinta ei naarmuunnu.

Saksalaisella tarkkuudella suunnitellut mallit ovat aidon näköisiä. Suurin osa valmistuksesta tapahtuu kuitenkin Kiinassa. Schleicheista ei liukene haitallisia aineita, eivätkä ne sisällä pvc:tä tai pvc-pehmentimiä. Kun valitsette eläimiä, joiden mitat ovat vähintään 5x5 cm, ei tukehtumisvaaraa ole taaperoillakaan.

Joka vuosi valikoimista poistuu vanhoja ja tulee uusia hahmoja ja tarvikkeita. Uutuuksia ilmestyy pitkin vuotta. Lahjakkaaseen ne tulevat niin pian kuin niitä on Pohjoismaihin saatavilla. Valmistuksesta poistuneiden tuotteiden perässä on merkintä (H).

Alla tuotteet ryhmittäin ja niiden alapuolella pari esimerkkituotetta.
Järjestys: