SCHLEICH

Meillä on koko Schleich-eläinvalikoima. Schleich lausutaan: shlaih. Käytettävän näkee myös väännöksiä sleissi, slaissi jne.

"Lopultakin eläimiä, jotka eivät kaadu kumoon leikeissä!", sanoi 2-vuotiaamme hymy ensikosketuksella Schleich-eläimiin aikanaan. Käsin kosketeltavia leikkejä ja konkretiaa. Ja leikin jälkeen Schleichit nostetaan hyllylle koristamaan kotia. Näin eläinten käsinmaalattu pinta ei myöskään naarmuunnu.

Saksalaisella tarkkuudella suunnitellut mallit takaavat aidon näköisen lopputuloksen. Suurin osa valmistuksesta tapahtuu kuitenkin Kiinassa. Schleicheista ei liukene haitallisia aineita, eivätkä ne sisällä pvc:tä tai pvc-pehmentimiä. Kun valitsette eläimiä, joiden mitat ovat vähintään 5x5 cm, ei tukehtumisvaaraa ole taaperoillakaan.

Tilatessanne Schleich-tuotteen, saatte nelivärisen pikkukuvaston ilmaiseksi.

Joka vuosi valikoimista poistuu vanhoja ja tulee uusia hahmoja ja tarvikkeita. Uutuuksia ilmestyy pitkin vuotta. Lahjakkaaseen ne tulevat niin pian kuin niitä on Pohjoismaihin saatavilla. Valmistuksesta poistuneiden tuotteiden perässä on merkintä (H) ja ne löytyvät kootusti kohdasta Harvinaisuudet.

Alla tuotteet ryhmittäin ja niiden alapuolella pari esimerkkituotetta.

Järjestys: