Nukkekoti tarvitsevalle

Lahjoitan Le Toy Van H108 Lavender House -nukkekodin sopivaksi katsomaani kohteeseen. Nukkekoti on aikanaan palautunut, koska toinen kattolevyistä on vahingoittunut kuljetuksessa, mikä ei kuitenkaan haittaa leikkimistä. Kasasin kodin melkein valmiiksi ja tarkistin, että kaikki osat ovat tallella.

Materiaalina on puolikova puukuitulevy (MDF). Kokoaminen tapahtuu ilman työkaluja. Ulkoseinät ovat murretun "vanhan" lilan väriset, ikkunaluukut vaaleanpunaiset ja ikkunakarmit "vanhan" vaaleanvihreän sävyä. Sisältä alakerta on hempeän vaaleankeltainen ja yläkerta vaaleanpunainen.

Leveys: 61 cm, syvyys: 35 cm, korkeus: 67 cm. Ikkunat, ikkunaluukut, ovet, etuseinä ja katto avautuvat. Kalusteet eivät kuulu pakettiin.

Jos tiedät jonkin perheen tai muun kohteen, jossa tällaista nukkekotia tarvittaisiin, lähetä alla oleva lomake. Ehdotuksia otan vastaan, kunnes sopiva paikka selviää, todennäköisesti kuitenkin huhtikuun 2019 aikana.

Nukkekodin hinta on aikanaan ollut 139 euroa, mutta nyt sen saa Lahjakkaasta ilmaiseksi tai postikulut maksamalla, jos sijoituspaikka on kauempana. Ei jälleenmyyntiin, vaan leikittäväksi!

Nukkekoti tarvitsevalle

Osallistu kilpailuun täyttämällä tämä lomake:

Nimi
Katuosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Osavaltio
Maa
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Anna palautetta
Tilaan uutiskirjeen, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Saan kampanjatuotteita puoleen hintaan ja erikoisetuja. Kun en enää halua uutiskirjettä, voin perua sen yhdellä klikkauksella.