Mikä merieläin on lähdössä Sea Life Helsinkiin?

Kilpailu on ratkennut!

Hämmästyttävän moni eli 14 osallistujaa arvasi mustekalaa ja näistä arvauksista jopa täysin oikeaa vaihtoehtoa eli Papo mustekalaa arvasi viisi osallistujaa. Muitakin arvauksia toki heiteltiin eli muun muassa: mursu, papukaija, makrillihai, hylje, kuutti, delfiini, valkohai ja merinorsu.


Kaikki arvauksen lähettäneet osallistuivat arvontaan riippumatta vastauksen oikeellisuudesta. Tällä kertaa tietokone arpoi lahjakortin Tea Tulikalliolle, Nurmijärvelle. Tea oli arvannut täysin oikein. Onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistujille!


Kapteeni Punaparta ja 13 muuta Papo-merirosvoa ovat matkalla Sea Life Helsinkiin. Siellä heille on varattuna kokonainen merirosvolaiva, jonka kannalle taistella ja melskata tulevana keväänä. Mukaan on lähdössä myös kuvan Papo 56025 kalifornianmerileijona ja jokin muukin merieläin Lahjakkaan valikoimista. Arvaatko mikä se on? Kirjoita arvauksesi tuotemerkki, tuotenumero ja eläinlaji alle, niin osallistut arvontaan. Arvonnan voittaja saa 30 euron arvoisen lahjakortin Lahjakkaaseen. Käy tarkistamassa Lahjakkaan merieläinvalikoima ja vastaa 3.2. klo 23.00 mennessä.

Mikä merieläin on lähdössä Sea Life Helsinkiin?

Kilpailu on päättynyt.