SCHLEICH

Ainoana kauppana Suomessa koko Schleichin valikoima! Schleich lausutaan: shlaih. Käytettävän kuulee myös väännöksiä sleissi, slaissi jne.

Lapsikin huomaa eron: "Lopultakin eläimiä, jotka eivät kaadu kumoon leikeissä!", sanoi 2-vuotiaamme hymy ensikosketuksella Schleich-eläimiin aikanaan. Schleicheilla voi leikkiä lapsi tai aikuinen, yksin tai porukassa, sotaa tai rakkautta, kuviteltuja tai todellisuuteen pohjautuvia tapahtumia. Ja leikin jälkeen Schleicheja ei piiloteta lelulaatikkoon, vaan nostetaan hyllylle koristamaan kotia. Näin eläinten käsinmaalattu pinta ei myöskään naarmuunnu. Schleichit ovatkin paitsi leikkikaluja, niin myös keräilyesineitä.

Kaikki Schleich-hahmot tehdään tarkasti mittakaavan mukaan ja maalataan käsin. Materiaali on keraamisen oloista, painavaa muovia. Saksalaisella tarkkuudella suunnitellut mallit takaavat aidon näköisen lopputuloksen. Ei siis ihme, että Schleichit ovat sekä lasten että aikuisten suosiossa. Schleichit ovat turvallisia, niistä ei liukene haitallisia aineita, eivätkä ne sisällä pvc:tä tai pvc-pehmentimiä. Kun valitsette eläimiä, joiden mitat ovat vähintään 5x5 cm, ei tukehtumisvaaraa ole taaperoillakaan.


Schleich-kuvasto
Tilatessanne minkä tahansa Schleich-tuotteen, saatte kulloinkin voimassa olevan nelivärisen pikkukuvaston ilmaiseksi. Säilyttäkää kuvasto, sillä yhtä asiakasta kohden ei välttämättä jaeta useampia kappaleita samaa kuvastoa.

Schleich keräily ja harvinaisuudet
Joka vuosi valikoimista poistuu vanhoja ja tulee uusia hahmoja ja tarvikkeita. Uutuuksia ilmestyy tammi-, touko- ja syyskuussa. Lahjakkaaseen ne tulevat niin pian kuin niitä on Pohjoismaihin saatavilla. Valmistuksesta poistuneiden tuotteiden perässä on merkintä (H) ja ne löytyvät kootusti kohdasta Harvinaisuudet. Myös uutuudet löytyvät omasta kohdastaan.